DREAM TRIP

Croatien

Snaps from one of my best vacation I ever had.

En av årets bästa resor var helt klart när jag och min bästa vän åkte till Croatien i mitten av maj. När det var som mest att göra på jobbet och då tiden egentligen absolut inte fanns. Men ibland måste man bara ta sig tiden, älskar varje minut av den här resan med min Sophie och behövde den så mycket. Vi åkte road trip runt ön, badade i ensamma vikar, sov hur mycket som helst, bondade med ett gammalt par från Sydafrika och öppnade fönstret till världens mest stillsamma och fina utsikt varje morgon. Vi hyrde en super enkel lägenhet för några hundralappar per natt och tog kvällsdopp precis utanför vår lägenhet på kvällarna och delade en flaska vin på terassen till solnedgången, kändes som vi var på kompis-honeymoon haha. Vill aldrig glömma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Rebecca skriver:

    Åh! Så härligt. Var i Kroatien och i vilket område låg er lägenhet? (Airbnb?) Tacksam för svar! xx

    1. yes airbnb, den låg till höger om hamnen (om du har havet i ryggen) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..