MONDAY

DSC_8799
DSC_8823
DSC_8868
DSC_8925
DSC_8867
DSC_8835
DSC_8931

Top/Marimekko Pants/& Other Stories Sneakers/Nike Jacket/By Malene Birger Bag/Loewe

Tillbaka här efter någon veckas intensiv jobbperiod, har hunnit vara i både Stockholm, Köpenhamn och Rom sedan vi hördes för en vecka sedan. Så jag kände att det var dags att bjuda på en ordentligt outfit. Jag är precis så glad som jag ser ut på bilderna, är så himla tacksam för att jag får vara sådär glad som jag för det mesta faktiskt är. Mitt sätt är att hitta bra saker i allt, stora som små. Idag har det bästa varit att luncha med mina två bästa vänner, att titta igenom bilderna från jobbet i Rom och att jag nu ligger i mamma och pappas soffa efter familjemiddag. Så mycket att vara glad för i livet!

  1. Ved du hvad stylen på dine bukser hedder?:)

    1. Hej,
      å ledsen men köpte dom förra året..

  2. Maggie skriver:

    WOW för tröjan! Vart kan man hitta den? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..