GIVEAWAY

Processed with VSCO with a6 preset

Har haft en superskön helg med hundpromenad i skogen, julfix hemma i lägenheten och söndagsmiddag hos mamma och pappa. Känner mig riktigt utvilad vilket jag behövde för jäklar vad jag gasat den senaste tiden. Så viktigt med återhämtning, så nu väntar några relativt lugna veckor vilket känns skönt för i vår då händer det grejer minsann. Nu ska jag passa på att preppa inför julen, bästa tiden på året ju.

Jag har förresten i samarbete med Vallgatan12 fått välja ut något fint att ge bort till er, valet föll på ett halsband från Blue bille med valfritt berlock. Jag själv älskar ju mitt halsband från Blue bille så tycker det känns så kul att få ge bort just ett sånt till någon utav er, var med och tävla här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..