BERLIN

hannam_w
soho_house_berlin_hannamw
berlin
gina tricot_
hannamw_soho_house
vetements_jospeh
hannamw
hannamw_house_berlin_soho
berlin_hannamw
Gina_berlin_fw
hannamw_céline_loewe

This Sunday I arrived late to Berlin from Stockholm for work with Gina Tricot. I checked in at the lovely Soho house and ordered room service. I was so happy after the weekend that I couldn’t sleep so I listened to music for hours and had a peaceful evening with me and myself.

I söndags, efter att ha haft finaste helgen hoppade jag på kvällsflyget mot Berlin för jobb med Gina Tricot. Jag checkade in sent på soho house men ville ändå inte gå och lägga mig. Var så hypad av lycka efter den fina helgen, så jag beställde room service och lyssnade på musik i timmar. På måndagen var jag med på den fina lunchen Gina hade styrt under Berlin fw och det var så lyckat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..