WORK

IMG_0021
IMG_0090
IMG_0159
IMG_0074 (kopia)
IMG_0205
IMG_0122
IMG_0001
IMG_0089
IMG_0008
IMG_0249
IMG_0163 (kopia)

Last weekend I styled an editorial for Chic Magazine at my favorite Island Hvar in Croatia. Me and Rami took the flight last Thursday and on Friday we made some location hunting and found the most beautiful spots. Can’t wait to show you the result in the next issue of Chic Magazine.

I Torsdagsnatt hoppade jag och Rami på flyget mot Split. Under vinterhalvåret så går det så dåligt med flyg att vi hade 3 byten och hela resan tog oss totalt 19 timmar haha. På vägen dit tvekade jag lite på mitt val av destination och hoppades att det skulle vara värt det, om det var det? Oh yes! Vi hade en helt magisk helg och hittat så många fina locations för plåtningen. Jag är så otroligt nöjd med resultatet och kan inte riktigt beskriva känslan i kroppen, bara så otroligt glad och tacksam att jag får ha detta som mitt jobb för det ger mig så mycket livsglädje och energi.

11924

5R4A9744
 
IMG_0230
IMG_0292
IMG_0106

 1. Vilka underbara bilder. Var kommer den rutiga kappan ifrån?

  1. Hanna MW skriver:

   Från Mango 🙂

 2. Helena skriver:

  Hej, var kommer den fina blusen under skinnkappa ifrån?

  1. Hanna MW skriver:

   från baum und pferdgarten 🙂

 3. what kind of camera do you use? your photos are lovely

  1. Hanna MW skriver:

   olympus pen and canon 🙂

 4. Felicia skriver:

  Alltså fina du, man blir så glad när man läser och det är så kul att du ger lite personlig känsla till det du skriver. Man kan bara önska dig allt gott och det är så kul att följa ditt dig och ditt jobb, du är så satans grym!

  1. Hanna MW skriver:

   tack för finaste kommentaren <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..