BALI

IMG_1280
IMG_0795
IMG_1052
IMG_0883
hannamw_dress_totoeme
IMG_1506
IMG_0881
IMG_0950-Återställd

Tunic/Totême Blouse/Rodebjer Pants/By Malene Birger Dress/Rodebjer Sandals/Hérmes

We landed in Bali last Saturday and we had an a amazing week here with our dear friends Astrid and Filip that we met up in Canggu where we had rented a beautiful house. It took a few days (more than usual) to get into vacation mode, guess that a reason for that could be many months of hard work..

Vi landade på Bali i lördags och mötte då upp mi fina Astrid och hennes Filip i de fina huset vi hade hyrt. Det tog några dagar (fler än vanligt) för att komma in i semestermoode, antar att de beror på många månader av hårt och mycket jobb. Men nu så, nu vet jag snarare inte hur jag ska komma ur det haha. Här kommer några bilder som jag knäppte av under de första dagarna. Gillar verkligen Bali, så avslappnat, med så fräsch och god mat samt mängder av fina hotell/villor helt i min smak.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..