ADD TO BAG

Förra veckan var jag med och gästade Fanny och Violas nya podd, ”Add to bag”. Vi pratade bla om modebranschen, sociala medier och mitt jobb som stylist och influencer. Vill ni lyssna på avsnittet så gör ni det här.

Hoppas ni mår bra annars, jag har fullt upp med stylinguppdrag och planering av kommande resor. Hade hoppats på att spendera påsken vid kusten men blir nog hemma vilket känns skönt det med, har 4-5 resväskor att packa upp samt en garderob som behöver rensas.

  1. Har du lust att länka boende i hvar, på air bnb, som du tror vore nice? Så svårt att veta vart man ska bo i hvar när man aldrig har varit där (men det verkar ju helt fantastiskt efter att jag har läst dina hvar inlägg)
    Puss & kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..