The Apartment by Mouche – get 40% off

Ni vet min favoritbutik Mouche som jag snackat om en hel del tidigare, tar nu sin nya skepnad med fler designers och kostänrer som fyller denna underbara lägenhet. Skapad som ett hem där allt som ögat når finns att köpa. The Apartment är numera en destination för konst, inredning, livsstil och mode. Det som jag verkligen gillar hos The Apartment är de handplockade och unika sortiment som de erbjuder, både vintage och exklusiva designers med en mix av internationella spännande aktörer som introduceras till den svenska marknaden. Mitt favoritköp hos Mouche är helt klart min kostym som ni ser på bilden nedan från Tibi.

I och med detta behöver Mouche rensa ut sin nuvarande garderob och därför har jag fått chansen att dela med mig av ett grymt erbjudande som gäller i 48 h från och med nu. Använd koden Vårrensning som ger er 40% på Mouche utbud (exklusive Vintage).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..