Intimately Sundays, tävling.

Älskar att bo på hotell Pigalle och jag älskar ännu mer att göra det på en tråkig söndag med mina bästisar vilket jag gjorde för några helger sedan. Dom har ett paket som jag testade, Intimately Sundays” då ingår även en 4 rätters middag i deras grymma resturang. Bästa söndagen på väldigt väldigt länge.

Det bästa av allt är att jag har fått chansen att tävla ut ett Intimately Sundays paket till någon av er, vilket gör mig så glad. Så för att vara med och tävla så ska ni följa @Pigalle på Instagram och kommentera detta inlägg med vem ni skulle bjuda med på en söndagsvistelse hos Pigalle om ni vann. (Vinnaren dras på fredag 28/4). Update: Vinnaren är Elin, som blivit kontakt via mejl.

 1. Lisa skriver:

  Utan tvekan min bästis Felicia. Finns inget bättre än att vardagslyxa med henna <3

 2. Elin skriver:

  Så underbart det ser ut! Jag skulle så gärna bjuda min fina fina vän och kusin som är mitt i sitt livs marathon i kampen mot hjärntumör. Hade varit så roligt att få bjuda henne på något härligt som kan ge lite pepp! Ingen förtjänar allt härligt i världen mer än henne!

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  1. Hej Elin,
   du är vinnaren av ett Söndagspaket hos Pigalle, jag mejlar dig så tar vi de vidare där.

   Grattis, <3

 3. Elin skriver:

  Min älskade mamma! Äntligen, äntligen väntar en så himla välförtjänt pensionering efter ha ägnat hela sitt yrkesliv åt att hjälpa våra allra minsta att bli friska och få ett bra liv. Att få ge henne en så härlig och sprudlande start på resten av h e n n e s liv – som pensionär – skulle vara helt fantastiskt <3 Hon är värd allt, allt fint efter allt hon gett båda sina egna och alla andras barn genom livet! Och så lite bubbel så klart 😉

 4. Agnes skriver:

  Jag skulle bjuda med min sambo, närmsta vän och bästa person Klara. För att fira att vi räddat varandra från dumma killar, prestationsångest, livs- och klädkriser och annat dåligt i 5 år nu i vår. Då i princip varje helg sedan i höstas spenderats i skolan med matteböckerna för att vi en dag ska bli grymma ingenjörer vore det guld att få en helg med en riktigt bra anledning att skippa plugget och bara ta det lugnt.

 5. Ebba skriver:

  Min älskade Kevin då han och jag firar 1 år tillsammans den 30 maj. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..