MULBERRY

What I dreaming of right now? These striped heels from Mulberry. 

Just nu drömmer jag om dessa klackar från Mulberry, så fina att titta på. Tänkte att jag skulle prova dom när jag åker till NYC/Miami i slutet av veckan. Alla tips för vad vi inte får missa i främst Miami men också ”nya” tips i New York är mycket välkomna. Pirrar i hela magen när jag skriver detta, är så glad för denna kommande resa.

 1. Paula skriver:

  Hej! Har du valt en vinnare för Pigalle Hotell tävlingen än? Håller fortfarande tummarna 🙂

  Kram Paula

  1. Paula skriver:

   Ojdå, såg nu att det hade du. Tack ändå 🙂

 2. Pubelly Sushi är ett måste! Väldigt avslappnad miljö, men typ den godaste sushin någonsin! Sen Cecconi’s som ligger i Soho House och Mandolin (grekisk) för middag! Under the mango tree har typ den godaste acaibowlen någonsin och ligger nära massa yogaställen om ni vill göra något sånt! Sen måste ni gå till Wynwood, det finns så många goda ställen! Även Art district börjar bli bättre nu och har ganska många nya, coola ställen! 🙂

 3. Appen Foresquare är guld om man vill käka gött 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..