BARCELONA

Red pants and skirt from Zara, Bag from Loewe and heels from By Malene Birger. Blue leather coat and silver sandals from Marimekko, skirt from IRO, pants from Ganni, Bag from Chêne and red sandals from nelly.com.

A few weeks ago me, Hanna and Sania spent the weekend in Bracelona and we had the best time. We had a lot to talk about since we don’t live in the same citys and haven’t seen each other for weeks. We stayed at our favorite hotel, Soho House and wore beautiful pices from Marimekko ss17. Dreamy weekend with my girls <3

För några veckor sedan var jag, Hanna och Sania i Barcelona på tjejweekend, finns det något bättre än sådana helger? På grund av rådande distansförhållande haha så var de inte en tyst sekund på hela helgen, vi hade så mycket att ta igen. Och att vi bodde på SoHo House och samtidigt fick bära drömmiga plagg från  Marimekkos vår och sommarkollektion gjorde inte helgen sämre direkt. Tack älskade ni för att ni får magen att göra ont av allt skratt <3

  1. Bacaro, en av min italienska favoriter i Barcelona!

  2. Maria skriver:

    Jag undrar också var den fina vita tröjan är ifrån!

  3. Den vita tröjan på första bilden ser himla fin ut, var är den ifrån? 🙂

  4. Maren skriver:

    Kan du lage en guide eller eventuelt fortelle meg noen steder i Barcelona du anbefaler? 😀

    1. Om du letar restauranger kolla in Appetite & other stories!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..