MIAMI

Wearing white dress with dots from Top Shop at Zalando, striped bag from Cos, striped shirt Zara, Loafers from Gucci. Sania wearing dress from Asos, Hanna & Darja wearing looks from Gina Tricot ss17. 

Miami var så bra på alla sätt, att vara där med fina tjejkompisar och skratta så att magen gör ont är ju för bra bara det. Första dagarna bodde vi i ett super mysigt airbnb hus och sedan checkade vi in på Soho House och hade den mesta drömmiga vistelsen. Jag hade inga speciella förväntningar inför Miami men jag har utan tvekan hittat en ny favorit destination.

  1. Maja skriver:

    Hey Hanna! Hvilket kamera bruger du? :-)M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..