NYC W. AWAY

Some snapsshots from New York a few weeks ago with Away and my girlfriends. Wearing red pants and coat from Ganni. Denim from Levis, black coat from Saks Potts, bag from Loewe and heels from Zara.

Såhär såg det ut när jag Sania, Hanna och Lisa spenderade en lång-weekend med Away i NYC för några veckor sedan. Vi fick uppleva New York på ett lite nytt sätt då det var massa nya platser och aktiviteter som skulle testas och besökas.

Vi fixade naglarna i fina mönster hos paintbox, gick på morgonmeditation på Inscape, käkade en brakmiddag på nya Tuxedo i China town, spade på Aire som är ett city spa under marken med endast tända ljus som ljuskälla och med varma och kalla bad. Vi hann även med att bo både up och downtown på mitt nya favorit hotell: 1 hotel, hade brunch på Tictails roof top och njöt av så fina dagar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..