HI SUNDAY

A look from this weekend: The jeans, denim jacket, and the blazer is vintage. Clutch from Loewe, t.shirt from Gina Tricot and ring from Louis Abel. 

De finns en liten anledning till att uppdateringen har varit något gles här den senaste tiden, men de är faktiskt allt annat än vad den kommer att vara framöver. I veckan kan jag dela med mig mer av de jag lite diffust snackar om här ovan. Peppen är total! Innan dess tänkte jag visa hur jag såg ut i helgen.

  1. Ida skriver:

    Hej Hanna!
    Har en fråga angående kavajen. Är det en vintage Balenciaga herrkavaj eller har du fått tag på en större storlek än du normalt brukar ha?
    Helt fantastisk look!
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..