NEW YORK, JUNE

Skirt and blouse/Céline Blazer/Vintage Balenciaga Bag/Chêne Denim/Vintage Levis Coat/Stutterheim Shirt/Ralph Laurent Skirt/CK Pants/Monki Shoes/Flattered Bag/Loewe Knitted sweater/Prada Dress/Miu Miu Jumpsuit/Stine Goya Shoes/Tabitha Simmons Skirt/Rouje Clutch/Loewe

In the summer me and my mum always go to New York, the best tradition I know. We checked in at one of my absolute favorite hotels, 1 hotel in Brooklyn where we stayed the first few days. We ate long breakfast every morning, we always go to cafe lafayette and cafe select, even 5 leaves in brooklyn and always Saturday brunch at the standard grill. We also strolled around a lot, made some vintage shopping, visited Momas to check out the Rei Kawakubo / Comme des Garçon exhibition which was absolutely fantastic, we also went to Guggenheim. 

After a few nights in Brooklyn we moved up to the Soho Grand hotel. One of the days we jumped on the bus to Woodbury outlet where I find my Loewe Clutch that I been looking for. At Céline and Miu Miu I tried a lots of nice garments that you see here. On Saturday we bought coffee and sat down in Central Park and then we went through the park until we reached the upper east side. We ate a super cozy dinner at Acme last night and had a last breakfast the following morning before we went for the flight back home. 

I början av Juni åkte jag och mamma, enligt vår årliga tradition till New York. Vi checkade in på en av mina absoluta favorit hotell: 1 hotel i Brooklyn (kolla in utsikten från vårt fönster längre ner) där vi bodde de första dagarna. Vi åt långa frukost varje morgon, vi går alltid till cafe Lafayette och cafe Select, även 5 leaves i Brooklyn och lördagsfrulle på The standard grill ligger på vår stammis lista. Vi strosade mest runt, kollade vintage, besökte Momas för att kolla in Rei Kawakubo/Comme des Garçons utställning som var helt fantastisk också blev det en sväng på Guggenheim.

Efter några nätter i Brooklyn flyttade vi uppåt till Soho Grand hotel. En av dagarna hoppade vi på bussen till woodbury outlet där jag blev med min vita Loewe Clutch som jag varit ute efter länge, på Céline och Miu Miu provade jag de fina plaggen ni ser här. På lördagen köpte vi med oss fika och satte oss i Central park och sen gick vi genom parken tills vi kom ut upper east side. Vi åt en super mysig middag på Acme sista kvällen och hann med en sista frukost morgon därpå innan vi åkte mot flyget.

 1. Anna skriver:

  Låter helt ljuvligt!
  Undrar om du vill dela med dig av bästa tipsen på vintage i NY?
  har en resa att se framemot i vår nämligen … 🙂

  1. Hanna MW skriver:

   Absolut här kommer de:
   beacon’s closet brooklyn
   what goes around comes around i soho
   A second chance soho
   INA nyc

   ha en underbar resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..