ITALY

 
 
  

Trousers/Stella McCartney Shirt/Lovechild Sandals/Hérmes (Jimmy wearing our Legacy) Blazer/Balenciaga Dress/Altuzarra Bag/Loewe.

Here are some snaps from our vacation in Italy last week. We started by flying to Rome and spent the first day there. After we rented a car and drove northwest towards the coastline and the beautiful Portofino. After a week in portofino and the region of Liguria we continued our journey towards Lake Como, Spent some time there and lastly ended up in Milano.  One of the greatest trips I have ever been to. 

Förra veckan i Italien såg lite ut så här, vi landade i Rom där vi spenderade vår första dag sedan åkte vi vidare nordväst, sov över i olika bergsbyar och sedan ut mot kusten och Portofino. Efter en vecka i Portofino och Ligurien fortsatte vi mot Como och sedan Milano som var vår slutdestination på en av de finaste resorna jag någons varit på.

  1. Veronika skriver:

    Hanna jag är SÅ GLAD att du börjat blogga/jobba på styleby, älskarrrrr din stil och du inspirerar så.

    1. Hanna MW skriver:

      tack snälla vad glad jag blir <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..