LOOK OF THE DAY

T.shirt/Stella McCartney Pants/Acne Studios Necklace/Weekday

Tillbaka från semestern, skönt att landa hemma. Har börjat jobba lite, ta igen mejlen och planera upp hösten. Ser så mycket fram emot den, tänkte rivstartar med Köpenhamns modevecka följt av Sthlm och sedan NYCFW. Men först har jag en vecka i Kroatien tillsammans med mina två bästisar att se fram emot.

  1. Maria skriver:

    Tack för svar! Hur fixar du mindre storlek/ramar? 😀

    1. Jag sätter vit ram runt på PS 🙂

  2. Maria skriver:

    Hej Hanna! Hur redigerar du dina bilder i instagram? Så fint flöde!

    1. många av bilderna redigerar jag inte alls, utan kör naturligt ljus. Men på vissa använder jag VSCO cam 🙂 a4 och a5!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..