NEW YORK

Green dress/julie Fagerholt Heartmade Teddy jacket and bag/Marimekko Denim/Vintage Levis White heels/H&M. Striped bag/Marimekko Blouse with dots/H&M Clutch/Loewe Trousers/By Malene Birger Trenchcoat/H&M Sneakers/Céline Bag/Loewe.


Landade från New York igår eftermiddags med en mailkorg som svämmade över och en hel del jobb att ta tag i, så jag stack till kontoret direkt. Men den energi jag får av New York är helt oslagbar, så värt att ta sig tid för att åka dit oavsett fullspäckat schema. Var där en vecka, jobbade en hel del men vi hann också med att verkligen hänga runt i New York vilket jag är så glad för, men mer om det i ett annat inlägg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..