WEEKEND

Sneakers/Céline Trousers and Shirt from Mango.

Helgen spenderades i Stockholm, efter bloppisen vi hade med Make it last i söndags (tack till alla som kom) så åkte jag och Sania till Carl Eldhs Ateljé, så vackert. Jag hade på mig sneakers från Céline, bruna manchesterbyxor och skjorta från Mango.

  1. Felicia skriver:

    Hanna! Jag vet inte om detta bara gäller Bloglovin men vill bara flagga för att http://blogg.styleby.nu/byfunda/'s alla nya inlägg dyker upp bland dina nya inlägg. Det står liksom nytt inlägg Hanna MW men så är det hennes inlägg (och jag följer för övrigt inte henne). Kram! (Ps det är knas med att kommentera också, står hela tiden att jag postat en liknande kommentar..)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..