GOTHENBURG

One week ago, at my favorite hotel in Gothenburg: Hotel Pigalle. 

För någon vecka sedan, en mörk och regnig höstdag åkte jag och mamma till Göteborg och checkade in på mitt favorithotell där, nämligen Pigalle i suiten Belle (man kan shoppa på hela NK direkt från rummet, bara en sån sak). Vi tog en kaffe på mitt favoritcafé: Bar Centro kikade in artilleriet och lite vintage. På kvällen åt vi middag på Pigalles restaurang och pratade i timmar, hade de finaste mitt-i-veckan dygnet med min absoluta favoritperson. Gillar verkligen att hänga i Göteborg!

  1. kira skriver:

    vart kommer dit halsband ifrån? (den guldiga plattan med struktur)

  2. D skriver:

    Hej Hanna! Har du märkt att det är nåt fel med bloglovin’-funktionen? Alla inlägg från bloggen by funda dyker upp som inlägg taggade på dig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..