DECEMBER

Sweater and pink jacket from Ganni, heels from Loewe, Byredo bag, ring from Louis Abel and face bronzer from Le Labo.

Jag tror bestämt jag ska fira jul i den här stickade drömmen från Ganni tillsammans med ett par blåa Levis jeans, på fötterna hade jag velat ha dessa klackar från Loewe med ljusblåa strumpor i. Annars drömmer jag om den här väskan från Byredo i just den här färgställningen och den rosa skinnjackan även den från Ganni. Ringen pryder dagligen mitt finger, ni hittar den hos Louis Abel. Den kan ju dessutom vara årets bästa julklapp till någon man tycker mycket om, tjej eller kille.

När jag var och kikade på Le Labos nya hudvårdsserie (använder deras parfym) förra veckan fick jag med mig den här face bronzern. Man blandar en klick av den med sin dagkräm också ser man sådär lite solkyst ut, det bästa av allt är att den inte har den där brun utan sol doften som luktar så starkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..