BARCELONA

Coat/Stand Bag/Paco Rabanne Boots/Eytys Hat/Zara Slip-in/Marni Pink sweater/Ganni Bag/Chanel Denim/Eytys Shades/Céline Green sweater/Gestuz Socks/Ganni

Helgen spenderades i Barcelona med min fina Astrid, vi landade i ett soligt men vintrigt Barcelona och checkade in på Soho House i fredags. Jag älskar att åka söderut off season. Har ju varit i Barcelona många gånger nu så har en del stammishak som jag måste dela med er, hittade även några nya favoriter att lägga till på listan under den här gången. 

I lördags åkte vi ut till vackra Parc del laberint d’horta och på kvällen åt vi middag på Bacaro (ett måste om ni är i Barcelona). I söndags hyrde vi cyklar och körde först tacoslunch på Nino Viejo, följt av  kaffestopp på bästa Satan’s coffee corner, jämte hittade vi en ny favorit vinbar där vi satt länge och drack vin, Bistrot Levante heter de. Föresten ett till middagstips: La Dama!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..