ON MY MIND

Hat, heels and bags from Loewe. Dress/J.W.Anderson. Sneakers/Eytys. Pink sweater from Prada. Shades from Stella McCartney. White bag and earrings from Balenciaga and pants from Chloé.

Jag köper väldigt sällan bas på rea, jag letar istället efter de där utstickarna som jag varit så sugen på under säsongen men där oftast prislappen har fått mig att vänta. Var ju och provade dessa två väskor från Loewe för någon månad sedan och bad er hjälpa mig att bestämma mig vilken jag skulle slå till på, beslutångesten är total haha. Jag tror det lutar åt den rödprickiga men gillar nog modellen på den beigeprickiga mer egentligen, får sova på det en natt till. Är också glad att klackarna inte fanns i min storlek när jag var i Barcelona för dom hittade jag också på rea nu, lite tur ska man ha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..