CHRISTMAS GIFT

Tröja från Dagmar / Blus från Rodebjer / Armband från Blue Bille /Randig T.shirt från Neuw / Strumpor från Mads Norgaard och Universal Works / Kavaj från Whyred / Collagetröja från Ami / Halsduk.

Här kommer mina julklappstips del 2 som ni hittar hos Vallgatan. Ni kanske inte har missat att jag älskar julen och allt som hör där till. Jag går in för de mesta kring julen och julklappar är inget undantag därför tycker jag det är extra kul att få tipsa er.

Många verkar tycka att det är ganska svårt att köpa julklappar, mitt tips är att våga köpa de där lite roligare klapparna och inte gå för safe eller basigt. Utan kanske ge bort någonting som den andra skulle gilla men ändå inte unna sig själv.

  1. Molly skriver:

    Kan nu inte ge lite tips för julklappar till pojkvänner och pappor? Xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..