ON MY MIND

White t.shirt and a black over sized blazer. The mini bag from Jacquemus. The combination of red and white, bag from Marni. Pink apartment inspiration. Perfect sneakers from Ellesse.

Vit t-shirt och svart boxig kavaj, räddare i nöden och så förbaskat snyggt. Mina vänner är så trötta på mig att jag aldrig har en väska med mig när jag vi går ut, så då tänkte jag att dom kunde köpa en mini väska från Jacquemus till mig i 26 års present (annars kommer jag fortsätta att ha mitt kort och mobil i era väskor hehe). Aså kombinationen av hallonrött och krämvitt, väska från Marni. Är så glad över vårt rosa vardagsrum och nu har vi äntligen fått upp bokhyllor, som vi målat in i samma färg som väggen. Har så länge haft denna bild som inspirationsbild. Perfekta sneakres från Ellesse som jag försöker få tag på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..