ON MY MIND

Look from Céline SS18, lamp from Flos, hat from Chanel, favorite socks from Eytys and vintage bag from Dior. 

Den här looken från Céline, wow! Var och klämde på remsandalerna när jag var i Barcelona i December och de är nästan ännu bättre i verkligheten. Jag har lagt ett bud på den här vintage väskan från Dior. Förra året när jag fyllde år fick jag ett ”bidrag” till den här lampan i orange från Flos som jag länge har drömt om, så får se till att slå till snart. Den skulle ju vara så himla fin till de rosa väggarna här hemma. Jag har ju nått för fina strumpor, kanske för att jag ofta använder de som en stylingdetalj, dessa från Eytys är mina favoriter just nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..