ELLE GALA

Last nights Elle-gala dressed in my dream dress from Stella McCartney, heels from Céline, clutch from Loewe and the most beautiful earrings from Ole Lynggaard. 

Igår var det dags för årets Elle-gala och jag var klädd i en dröm signerad Stella McCartney. Kände mig så fin i klänningen som jag bar tillsammans med ljusblåa klackar från Céline och de finaste örhängen från Ole Lynggaard. Hade en så himla rolig kväll med massa fina vänner, slocknade runt 04.00 efter många timmars dans och värkande fötter men med ett stort leende på läpparna.

  1. Felicia skriver:

    Inte så att du har kvar den gamla Dagmar (?) klänningen med en solnedgång på och är sugen på att sälja den? haha .. kom att tänka på den nu, påminner lite om denna och jag tyckte den va såå fin!! kram!

  2. Felicia skriver:

    Inte så att du har kvar den gamla Dagmar (?) klänningen med en solnedgång och är sugen på att sälja den? haha.. Kom att tänka på den nu, påminner lite om denna och jag tyckte den va såå fin! kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..