STHLM FW

Faux fur/Marei 1998 Scarfs/Nunoo bags Denim/Levis Boots/Eytys Shades/Mango Clutch/Loewe

Stockholms modevecka körde igång i söndags och så här såg jag ut då, det har varit så orimligt kallt dessa dagar så har jobbat med lager av stickade tröjor och mina varmaste jackor. Bästa visningen hittills har varit Stand om ni frågar mig, jack-tokig som man är! Överlag har det varit väldigt fin casting på samtliga visningar, bra mix (saknar fortfarande dock mer kurvigt!!). Imorgon tidigt som tusan stickar jag till Paris med Armani tillsammans med Sania & Hanna. Men innan det väntar en dag full med visningar och möten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..