STRAND

During fashion week in Stockholm last week I checked in at the Strand Hotel and I really want to recommend this hotel to you, I really loved my week there. The view, the breakfast and the room was absolutely perfect and over my expectations. Can’t wait until my next stay! Wearing dress from Stand.

Under modeveckan förra veckan i Stockholm körde jag staycation på Strand hotell, fick de rekommenderat av en kompis och det var så bra. Kan starkt rekommendera de, utsikten och frukosten var helt fantastisk och likaså mitt rum med fönster ut mot vackra nybrokajen. Längtar till jag checkar in nästa gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..