BARCELONA

Straight from Copenhagen I went to Barcelona with my besties. Wearing coat from By Malena Birger, heels from Chanel, shades from Gucci, bag from Boyy and dress from Ganni. Two of my favorite Barcelona spots: Bistrot Levante and breakfast at Caravelle.

Direkt från Köpenhamn (med en snabb ompackning hemma) tog jag mina två bästisar Tannaz & Sophie till Barcelona. Dom fick de av mig i julklapp och vi hade en så himla mysig weekend. Vi strosade runt, hoppade mellan olika vinbarer/caféer och pratade i timmar. Jag älskar att visa någon en stad där som man har stenkoll på och där man har en lång lista av stammis-ställen på mobilen som fyllts på efter alla besök. En av mina absoluta favoriter är ju Bistrot Levante som ni ser mycket av ovan, vi käkade också en 3 timmars lång frukost på Caravelle och middag på Cecconi’s som jag verkligen kan rekommendera. Om ni vill veta mer om mina favorit spots i Barcelona så hittar ni det här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..