best croissants in town

Weekend in Stockholm with Jimmy and a lot of work, we stayed at the very best Strand Hotel that have the best croissant in town.

Börjat tycka att de är riktigt jobbigt att vara ifrån Jimmy så mycket som jag tidigare varit pga jobbet och alla resor, så vi försöker göra så gott vi bara kan för att få mer tid tillsammans. Så blev överlycklig när han kunde följa med mig till Stockholm i helgen när jag behövde jobba. Vi checkade in på Strand och stannade där hela helgen haha, förutom några få restaurangbesök så skedade vi i den skönaste sängen någonsin och kollade film efter film. Längesedan vi hade en så lugn helg! Förutom den skönaste sängen har Strand även stans bästa croissanter som de själva bakar (och då pratar ni med en som har testat på några stycken om vi säger så).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..