Birthday weekend in Rome

Birthday weekend in Rome last weekend, we checked in at Palazzo Dama. A small boutique hotel, perfectly located with beautiful rooms. Can really recommend it. We had the best time with a lot of pasta, pizza and wine. Wearing white dress from Zimmermann, blazer from Acne Studios, bag from Little Liffner, hair clip from Kanel Denmark, shades from Carrera and earrings from Anni Lu.

Förra helgen vankades de födelsedagshelg i Rom, vi checkade in på Palazzo Dama som jag verkligen kan rekommendera, ett litet boutiquehotell med endast 27 rum. Vi åt massa pasta, hoppade mellan olika vinbarer (favoriten: Vino Olio) och promenrade runt i timmar. Vi hade den bästa helgen och konstaterade ännu en gång att vi måste bo i Rom någon gång, helst väldigt snart.

  1. S skriver:

    Hej Hanna!

    Hvor er din Trenchcoat fra? Tak.

    1. h&m förra året 🙂

  2. Vanessa skriver:

    Har du tips på Rom? Ska spendera en vecka där i maj och hade varit så kul med en guide från dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..