MIAMI – PALM SPIRNGS – LA

Hat/Mango, Brush/Mason Pearson Shades/Gucci Hair clips/Kanel Lip gloss/Tata Harper Dress/Lovechild Leather shirt/Acne Studios at Wakakuu Blue trousers/Ganni White heels/Mango Blue blouse/Ganni White silk pants/Stella McCartney Shades/Chimi White maxi dress/Isabel Marat at Wakakuu Hat/H&M Leo dress/Munthe Jacket/Vintage Belt/YSL vintage Blazer and skirt/HM Trend Bag/Acne Studios.

Jag är nyss hemkommen från tre helt fantastiska veckor med bästa vänner i USA. Vi började i Miami där vi checkade in på The Edition och efter några dagar bytte vi hotell till Faena. Vi var uppe med soluppgången varje morgon, yogade på stranden, åt frukost, jobbade till lunch och la oss sen på varsin solstol tills solen gick ner igen. Kvällarna varvades med uppklädda middagar och myskvällar med room service.

Efter en vecka i Miami åkte vi vidare till Palm Springs, där hade vi världens finaste vecka på Ace hotel. Palm Springs med alla gamla fina hotell och bilar kändes som taget ur en film. Vi hajkade i Joshua tree park och indian canyon, vi hyrde cyklar och hängde bland kaktusar i den botaniska trädgården.

När vi kom till LA checkade vi in på Shutters On The Beach som var helt fantastiskt. Vi hade lite otur med vädret våra första dagar i LA, så vi passade på att njuta av hotellet och jobba till smattrande regn, gick i vintagebutiker och hade långa vinluncher, väldigt mysigt. Sen sprack det upp våra sista dagar som vi spenderade i Santa Monica vid havet. Är evigt tacksam för dessa veckor tillsammans med Hanna, Sania och Babba.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..