CAN I?

Hair Clip from Gucci

Jag älskar hårspännen, använt de dagligen sedan jag köpte mitt första i höstas och nu har jag hittat mitt drömspänne hehe, så nu undrar jag om ska unna mig detta? Frågade jimmy igår och eftersom han samtidigt såg priset så skrattade han mest men när jag frågade Astrid precis så tyckte hon verkligen att jag skulle köpa de, ”de är ju ändå ganska stort” och ”du kommer använda de varje dag”, tack Astrid <3 haha!

  1. Cajsa skriver:

    Aooo, såg denna på Dover Street Market i London och den är fantastisk men alltså priset, det GÅR liksom inte 🙁

  2. Felicia skriver:

    Är typ pro allt med dig men kollade prislappen på denna, and thats just crazy haha. Fattar inte ens hur dem kan ta så mycket betalt .. förslag: köp en clip på åhlens och limma på strass med ”hannamw” ist, way cheaper men lika coolt 😌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..