Copenhagen, Philips TV x Georg Jensen

hannamw

För några veckor sedan var jag i Köpenhamn, vad jag älskar den staden. Jag var där för att spana in samarbetet mellan Philips TV och Georg Jensen som lanseras i Januari. På kvällen vankades lanseringsmiddag där vi fick kolla närmare på samarbetet (har på riktigt gömt våran tv hemma tills nu) och dagen därpå tog Pernille Teisbaek oss runt och visade hennes favorit-spottar i Köpenhamn. Vi började hos Studio Oliver Gustav (följ honom här) . Hans atljé var helt magisk. Följt av ett stopp på Thorvaldsens Museum, därefter besökte vi Etage Projects. Vi avslutade på Georg Jensen HQ där vi fick kolla närmare på hela produktionen och även fick möjligheten att kolla in i deras magiska arkiv. Tack Philips TV & Georg Jensen för ett så fint dygn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..