WEEKEND | Otråkig semester-kick-off

Linne från Lykke Li x & Other Stories | Dirty Martinis på Dean Street Town House | Klocka från Cartier | Catrin och Petter på Cecconi’s

Bästa sättet att börja en semester? Svar: Styra kosan långt bort från din vanliga setting så fort som möjligt. På det sättet fattar hjärnan direkt att nu är det slut på att kolla/svara/skriva mejl – något som i alla fall min hjärna har mycket svårt att greppa om jag bara åker hem till min vanliga värld. Alltså körde jag en rock- och partyhelg med Catrin (spana in hennes magiska garderob här!), Pelle och Petter i London som en kick off för semestermoodet. Pelle (här kan du läsa om när Elin Kling träffade Pelle för en intervju på STYLEBYs redaktion) var i och för sig i Finland första kvällen och spelade med sitt band The Hives, men vi andra tre höll ställningarna på en svinmysig middag som än en gång bekräftade att pasta och ost är två av världens bästa grejer. Och så lite dirty maritinis på det och sen är det liksom full blown semesterkänsla.

På rummet på Dean Street Town House i t-shirt och jeans från Acne Studios och boots från Chanel. |Petter i kön till Supreme-butiken. 

Vi bodde på Dean Street Town House, och eftersom Supreme ligger next door lyckade en viss person (ledtråd: se bild) övertala mig att köa – som vanligt till ingen nytta eftersom utbudet (som vanligt) i princip kunde sammanfattas som tre ganska fula t-shirts och en skateboard. Efter att ha dammsugit Dover Street Market efter något som man inte kunde lämna kvar i butiken – men något sådant fanns tyvärr inte – så blev det några gapskratt och drinkar på The Wolsley (aldrig ett London-besök utan, man är ju turist trots allt!) innan helgen verkliga syfte: Festival i Hyde Park där Hives och Rancid spelade.

Pelle på scen med The HivesBST Hyde Park. | Petter och Catrin. | Pitstop på The Wolsley (Cathrins geniväska från Paco Rabanne.) | Catrin backstage i jacka från J.W. Anderson. | Pelle efter gig. 

 Återförenade!|Tröja från Asger Juel Larsen.|Jeans från Acne Studios. |

Festivallivet är ändå sjukt härligt. Solen stekte, rosévinet flödade, rocken vann (Rancid lät också bra) och på efterfesten på Chiltern Firehouse lyckades jag knocka Brooklyn Beckham – ej med min charm, utan rent fysiskt då jag sprang rakt in i honom när jag rundade hörnet från toaletten. Slogs av att det alltid är lika mystiskt att vara på samma fest som människor man minns när de föddes.

Tre av cirka hundra rätter vi beställde in på Barrafina.|

Ah, söndag! De fyras gäng rullade över gatan till Barrafina – en av mina absoluta favoritrestauranger i världen – och beställde vad som kändes vara hundra olika taparätter som vi intog mellan fniss och lite klag på huvudvärk. Vi hann även med shopping på Selfridges och ett dussin ostron på Chiltern (igen!) innan vi bladade hemåt till Stockholm igen. Sällsamt lyckad weekend och semester är därmed påbörjad. Next up: Hydra, Grekland.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..