ESCAPE | Koster

| Baddräkt från Rick Owens. | Badlakan från Totême. |

I dag är det en vecka sedan jag lämnade Koster utanför Strömstad och en av de bästa semesterveckorna i hela mitt liv. Jag menar det. Jag har haft många härliga semestrar, men den här veckan var något alldeles extra. Hydra i all ära, det var underbart, men den här veckan var ännu bättre. Jag är uppväxt i Strömstad (Kosteröarna ligger en liten bit utanför) och det kanske har med det att göra att det blev så starkt för mig. Jag är ju uppväxt här, och idag lever jag sedan många år i exil på östkusten och jag tror inte jag är den enda i min situation som liksom alltid längtar ”hem”, till ”rätt” kust. Vi hyrde ett underbart hus precis vid havet – bilderna här ovanför är plåtade på ”min” strand – och allt, precis allt, var hundra procent. Hänget, maten, myset, festen, vädret, grannarna, gästerna … Allt var magiskt. Det blir en favorit i repris nästa år, utan tvekan.

|Badlakan som tidigare. | Necessär från Goyard. | Solglasögon från Hydes. |

| Tröja från Anine Bing. | Jeans från Totême. | Slippers från Gucci/Mytheresa.com. | Tygväska från Ganni.|


| Zucciniblomma på Kosters Trädgårdar. | Kaftan från Hunkydory. |

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..