WISHLIST | DATE PÅ STAN

| Jacka från A.W.A.K.E./Netaporter.com | Tröja från Acne Studios. | Lackbyxor från Mango. | Skor från Céline. | Örhängen från Cos. |

Kanske världens bästa outfit för en lördag på stan med shopping och ett glas eftermiddags-Chablis med en date – kompis eller kille, anything goes känner jag. Drömmen! Kanske ska det bli lite kallare först. Möjligen. Men jag är knappast den enda som just nu som är upptagen av att tänka på den perfekta höstlooken.

Maybe the best outfit there is for an early date downtown with a glass of Chablis? A bit warm for the weather, but can’t stop dreaming about the perfect fall look at the moment. 

  1. Åh jag måste bara återkomma med att , efter att ha läst ditt inlägg , helt spontant såg jag en underbar kappa i rött vinyltyg på Mango. Modemässigt är hösten min absoluta favoritsäsong! Och vad det gäller lackbyxorna tycker jag definitivt du ska slå till 🙂

  2. Klockrent!
    Jag är typ besatt av lack och ser fram emot att investera i ett par lackbyxor alternativt en trench.
    xx

    1. Tack! Jag är också sjukt sugen på lackbyxor, har spanat in ett par som snart kommer in på Acne som jag nog slår till på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..