NEW IN | SAINT LAURENT ”BELLECHASSE”


| Väska från Saint Laurent/Mytheresa.com |

Jag köper väldigt sällan väskor, är ingen väsktjej (skotjej däremot – det kommer ni bli varse om ni följer den här bloggen). Den senaste väskan jag köpte var Célines Cabas-tote som ni ser i den här garderobsstoryn, och det är tre eller fyra år sedan. Den har jag i princip burit varje dag sedan dess, maken till användbar väska finns inte (min kiropraktor är inte lika såld – läs krönika om det här … ). Jag har den till jobbet varje dag (allt får plats), till gymmet, på resan, till stranden, till mataffären … Däremot har jag saknat en väska som är större än en liten partyväska, men mindre än en jobbväska. En klassisk axelremsväska helt enkelt där du får plats med plånbok, nycklar, lite smink och telefon. När Saint Laurent för några år sedan kom med sin Lulu bag var första gången sedan Céline-köpet jag blev intresserad av att faktiskt lägga en del pengar på en väska – men jag fegade ur. Tyckte den var lite för dyr – och så vips hade den tagits ur produktion. Då och då dyker det upp en på Vestiaire och Ebay såklart – plus att jag hela tiden försöker få Elin att sälja sin till mig. Men så inför den här säsongen a. orkade jag inte vänta på att Elin skulle komma till skott b. så kom väskan som jag direkt när jag såg den visste – den här är det. Även den från Saint Laurent såklart, vid det lite lökiga namnet Bellechasse (men nu köper man ju inte väskor efter namn tack och lov). Storleken och utseendet påminner om Lulu-väskan – men kanske är ännu lite mer det jag letat efter. När Columbine såg den så sa hon: ”Nu kommer jag säga det du älskar att höra – men som Camilla (Åstrand) inte alls gillar att höra: Det ser ut som något du alltid ägt”. I mina öron är det bästa betyg på ett nytt köp man kan få, tycker jag – det betyder att det är något som passar perfekt in i din övriga garderob. Så nu är min väskpark komplett för tillfället och det lär väl dröja minst fyra år innan jag köper en väska nästa gång.

It’s three-four years since I last bought a bag – my Celine Cabas tote – so it’s was about time. I’ve been looking for the perfect shoulder bag and when Saint Laurent this season presented their Bellechasse bag (bad name though … ) I knew that this was it. Very happy with it – and now I can stop nagging Elin Kling about selling her Saint Laurent Lulu-bag to me. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..