NEW IN | BYREDO ”VELVET HAZE”

| Byredo ”Velvet Haze” EdP. |

Jag är helt tokig i Byredos nya ”Velvet Haze” – i kampnajbilderna (älskar alltid färg kladdat med stil på bilder, är så enkel), i namnet (låter som ett svinhärligt rockband) och, såklart viktigast, i doften. Vild musk, kakao, ambrette, kokosvatten, patchouliblad … Så sexig och cool. Jag fick mitt ex idag och så fort doften landade på min hals så kände jag kärlekskänslor. Jag tror bestämt att jag precis fick en ny signaturdoft.

P.S. Väldigt spänd på vad STYLEBYs AD Magnus kommer att säga om den här doften som han kommer att tvingas umgås med varje dag på sin vänstra sida. Byredos förra doft ”Rodeo” som jag också gillar, och brukar bära, beskrev Magnus som ”en byggarbetare som gått ner sig i godispåsen”. Tycker jag låter som en utmärkt doft i och för sig.

P.S. 2. Du vet väl att vi har en intervju med Byredos Ben Gorham i nya numret av STYLEBY som är ute nu. Missa inte.

Byredos new fragrance ”Velvet Haze” has not only the best name, the most gorgeous campaign – most important: It’’s super cool and sexy. It will be my new signature scent.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..