THROWBACK | MIDDAG MED SIGURD

På fredag släpper Satyricon sitt nya album ”Deep calleth upon Deep” – du ser skivomslaget här ovanför. Sigurd (eller Satyr), ena halvan (den andra utgörs av trummisen Frost), är en vän sedan många år, och för några veckor sen var han här i Stockholm för att göra promo för plattan. Vi passade på att äta middag på kvällen, men tidigare på dagen hade han varit hemma hos Fredrik Strage och spelat in podcasten ”Hemma hos Strage” – och idag släpptes den. Lyssna på den här!
Vi gick till Djuret och åt en grym middag och drack ännu grymmare viner. Sigurd är nämligen, utöver rockstar, även vinproducent med eget vinmärke, Wongraven Wines och alltså ett nöje att ha med sig när det ska väljas viner. Jag är också in love with skivomslaget som föreställer ett verk av norske ångestkungen Edward Munch. Om ungefär en månad spelar de i Sverige – vi ses där.

Satyricon is releasing their new album this Friday. Had dinner with Sigurd in Stockholm some weeks ago and can’t wait to listen to it.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..