THROWBACK | MÖTE MED EN JAGGER


| Tröja från Stella McCartney. | Jacka från Blk Dnm. | Halsband från Thomas Sabo. |

Med anledning av The Rolling Stones gig i Stockholm nästa vecka så har Jan Gradvall gjort tre poddavsnitt om bandet – lite annorlunda den här gången. Och vem medverkar inte i ett avsnittet om inte yours truly. ”Är The Rolling Stones barock eller rokoko” heter avsnittet med följande programförklaring: ”Kan Rolling Stones i dag klassas som antikviteter? Vilken beståndsdel betingar högsta värdet? Djupanalys med Rickard Thunér från Antikrundan, modeexperten Jonna Bergh och trumslagaren Ola Hultgren?” Ja, du hör ju själv, du måste lyssna. Och det gör du här!

Med anledning av det så tänkte jag att det var läge för en #fbf med den här verkligen lyckade bilden på mig och Georgia May Jagger från Berlin för några år sen. Jag var, och är fortfarande, så uppenbart nöjd över att toucha Mick Jaggers och Jerry Halls gemensamma genpool. Verkligen en bra bild på oss båda, grattis till oss!

The Rolling Stones is about to visit Sweden and I’m saying it like it is in Jan Gradvalls podcast. And when speaking of the Stones – I just wanted to make a #fbr to this beautiful meeting of me and Georgia May Jagger. GREAT PIC! Really. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..