WORK | NOMINERAD TILL ÅRETS TIDKSRIFT 2017!

| Silvertröja från Weekday. | Ringen är en gåva från min sons farmor. |

Yeeeeessss! STYLEBY är nominerad till Tidskriftsgalans finaste pris: Årets Tidskrift 2017. Så otroligt roligt – och välförtjänt. Utöver detta är vår annonsasvariga Ida (Lindström) även nominerad i Årets annonssäljare – så vi har möjlighet att ta storslam på galan den 8 november. Mer om juryn, motiveringen och min kommentar till det hela kan du läsa här! Hela redaktionen och jag själv är jätteglada och stolta och vi delar såklart den här nomineringen med alla de grymma fotografer, stylister, skribenter, makeupartister, hårstylister och alla andra som arbetar med STYLEBY på olika sätt – TACK för att ni hjälper oss göra ett sådant fantastiskt magasin. Och tack alla ni som köper det – utan er hade vi inte funnits. Tack och håll tummarna för oss den 8 november. STYLEBY är det enda modemagasinet som har en nominering i år – så vi representerar hela vårt segment. Håll på oss!
P.S. Tolka inte det faktum att jag klätt mig i silver idag som att det är tvåa-läge – jag vill v-i-n-n-a. 

STYLEBY is nominated to the Magazine of the Year Award 2017! We’re so happy and proud!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..