THROWBACK | MIDDAG MED BEHNAZ


| Kappa från Balenciaga. | Skor från Céline. | Väska från Saint Laurent. |

I veckan var jag ute och käkade middag med mina vänner Catrin och Behanz. Båda var så fint klädda, men jag hann inte knäppa Catrin (nästa gång!) – Behanz, som är designer, däremot slapp inte undan. Hon har slagit till från höstens drömrock ”Hourglass Double Bresated Coat” från Balenciaga. Dreglade nästan på den. Och skorna och väskan är ju inte heller riktigt något man liksom tänker ”inte så snygga” om direkt.
Läs mer här där Behnaz pratar om sin stilsignatur och här där hon visar sin grymma garderob (Saint Laurent-kjolen … Gaaaah!)

My friend Behnaz looked flawless in that Balenciaga coat when we had dinner the other night.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..