THROWBACK | KLIPPA MIG?

| Jag och Elin KlingRiche. |

Ramlade över den här bilden av Elin och mig i min mobil – och blev så sugen på att klippa mig tillbaka i den här frisyren (hade man varit lite modigare hade man ju gått på någon av dessa – så sjukt snygga!). Spara ut luggen och klippa av mig håret. Fasen alltså, nu märks det att det är höst på riktigt. Man vill bara förändra saker. Jag har frisörtid på fredag, så har lite tid att tänka.

Psst! Du vet väl att du träffar Elin (och mig också!) på Sweden Fashion & Beauty Day nu på lördag! Komsi komsi, det blir kul!

Should I go back to this hair?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..