ESCAPE | LOS ANGELES


| Topp (egentligen klänning) från H&M. | Smokingbyxor från & Other Stories. | Skor från Gianvito Rossi. |

Los Angeles – antagligen min favoritstad. Erdem Moralioglu verkar gå i liknande tankar för det var här han valt att förlägga visningen av den samarbetskollektion han gjort med H&M och som, precis som vanligt, finns i butik tidig november. Du ser bilder från festen här och på STYLEBYs sajt finns även en intervju med Erdem och Ann-Sofie (Johansson) och där ser du även bilderna från gårdagens visning. Erdem visade sig vara en mycket, mycket trevlig man med huvudet på skaft och som hyser en stor kärlek till kvinnor – härligt att känna i dessa #metoo-tider där man nästan (men bara nästan!) gett upp hoppet om manligheten. Det här är en snabbis i LA bara – måste hem till slutlämning av kommande numret (omslaget är så otroligt fint!) och naturligtvis FAB Day (du kommer väl?) på lördag – och hann i princip bara med att hänga i West Hollywood den här gången förutom avstickaren down town till den fina visning och fest som man ställde till med igår kväll. Ska genast börja skissa på en längre resa hit  i vinter!

 

| I H&M:s showroom där Ann-Sofie Johansson (Head of Design hos H&M) och Erdem intervjuas. |

Chateau Marmont. | Klänning från Céline. | Solglasögon från Saint Laurent. |

|

Chateau Marmont.| Väska från Saint Laurent. | Skor från Gianvito Rossi. |

| Erdem x H&M-visningen. |


| Mina res- och partykompisar: Niklas, Martin och Linn (som jag stulit bilden av) – och så Petra som höll i kameran: <3|

In LA for a very short time to meet Erdem Moralioglu. Such a nice man – and such a great city. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..