WORK | SWEDEN FASHION & BEAUTY DAY 2017

| Topp från Fall Winter Spring Summer (med extra axelvaddar i). | Byxor från Balenciaga. | Ankelboots från Topshop. | Ring från Ole Lynggaard. | Diverse armband, flera från Georg Jensen. |

| Topp från Fall Winter Spring Summer (med extra axelvaddar i). | Byxor från Balenciaga. | Ankelboots från Topshop. | Ring från Ole Lynggaard. | Diverse armband, flera från Georg Jensen. |

Så. Himla. Nöjd! Tre ord som sammanfattar mina känslor så här efter FAB Day. Jag landade ju från Los Angeles dagen innan eventet, vilket kanske inte var ultimat, men det var bara att gilla läget. Redan när jag kom till Waterfront, där evenemanget hölls, så visste jag att det skulle bli en succé. Och det blev det också – se gärna bilderna från dagen här! Själv hade jag den stora äran att öppna hela kalaset genom att tillsammans med mina chefredaktörkollegor hälsa välkommen på Stora scenen, därefter intervjua Pernille Teisbæk på scenen – läs vad hon tyckte om det här! – och avslutningsvis hålla i ett STYLEBY Trend Talks tillsammans med skönhetsredaktör Anja. En helt otrolig dag, så inspirerande – tack alla som kom! Nästa år kör vi igen!

Sweden Fashion and Beauty Day was a huge success! I was so happy with the whole day – and can’t wait for next year. 

LOADING..