NIGHT OUT | MIDDAG MED LILLFREDAG-GÄNGET

| Middag med Lillfredagsklubben på Strandvägen 1 powered by Eataly. |

Firadet tar aldrig slut! I går åt jag en magisk middag tillsammans med mina kompisar i Lillfredagsklubben (vi träffas och äter ibland galet goda middagar på tisdagar a k a ”lillfredag” på Strandvägen 1. I februari öppnar det italienska matkonceptet Eataly (tänk italiensk saluhall kombinerat med matbutik och restaurang) i Stockholm, men redan nu är deras kockar i Stockholm och gästspelar på Strandvägen 1. Så vi åt bläckfisksallad, vitello tonato, tryffelpasta, gnocci med pesto, svamprisotto, ost … Och drack magiska viner till. Och grappa (kolla grappadunken nedan!)!
Idag hoppas jag att jag får ännu mer anledning att fira – idag är det Tidskriftsgalan och du har väl inte glömt det här?

Eataly is opening in Stockholm next year, and this month their chefs are cooking at Strandvägen 1. Yesterday I was there with friends to indulge in Italian super food. Magic!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..