BEAUTY | ROUGE NOIR

| Sweatpants från New Era. |

Jag är en ”Rouge Noir”-tjej. Lite klyshigt, modemänniskornas go-to-färg-nummer-ett- jag-vet, men det är så det är. Den enda andra färgen jag möjligen kan vara sugen på ibland är riktigt Paris-rött, YSL-rött, lyxigt sexigt rött. Men det är inte snyggt till allt, man bör helst ha en svart Saint Laurent-esque kavajlook på sig för att det ska svänga rejält. Det är det som är så himla praktiskt med ”Rouge Noir” – det passar till precis allt och är elegant men punkig på samma gång. När jag gjorde naglarna för en vecka sen så måste ha suttit och drömt lite för mig själv, och framförallt berömt mitt utsöka färgval högt. Kim som målade dem just då, tittade upp och sa: ”Du är i alla fall inte speciellt unik, ALLA vill ha den färgen.” Jaha, så var det med det.

I’m a ”Rouge Noir”-kind-of-gal. Not so unique, there a lot of us. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..