BEAUTY | CHLOÉ REVISITED

| Chloé Absolu de Parfum. | Vas från Marimekko. |

Nästa år är det tio år sedan en av mina absoluta favoritdofter – den enda som jag tror att jag använt så länge – släpptes: Chloé Edp. Hela STYLEBYs redaktion är fans och använder den doften, det är ganska kul vissa dagar när alla doftar samma på jobbet. Pudrig och rosig … Kanske inte de ord varken jag eller någon annan sammankopplar med min stil, men den här doften är verkligen ”jag”. Och många andra tydligen. Men nu har det släppts en ny variant av doften – Chloé Absolu de Parfum – som är lite djupare och där rosen lyfts fram ytterligare. Jag gillar om möjligt den här versionen ännu mer, då den känns något mer vuxen. Och jag har ju blivit tio år snyggare och visare sedan den första doften kom!

Psst! Här är ytterligare en ny doft som jag älskar och som har hamnat där uppe på pallplats tillsammans med Chloé.

| Miniväska från Chloé. | Klänning från Rick Owens. |

I love the new Chloé Absolu de Parfum. It’s more intense than it’s older sister (which I’ve been wearing for ten years) – and it suit me even better. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..